tiistai 20. huhtikuuta 2021

Graafisen asiakastyöt

ASIAKAS

Senni Mattila, saksankääntäjä. Hänelle tulee maanläheisiä sävyjä. Hän ajattelee ekologisesti, joten arvomaailmaan käy hyvin luonnonläheiset värit. Senni tykkää myös pukeutua tällaisiin väreihin.

Tässä esimerkki mahdollisesta värikartasta:



TOIMEKSIANTO

Käyntikortti, sekä some-mainos. Käyntikorttiin käytetään selkeitä linjoja koska sen pitää olla asiallinen.

Some-mainoksessa käytetään Sennin nettisivuilla käyttämää kuvitusta.



Äskeisessä käyntikortissa liian hailukat värit, sekä viivat hyvin ohkaisia eroittuakseen. Tähän ei oltu myöskään vielä saatu firman logoa. Tein uuden missä selkeämmät värivalinnat ja muodot. Myös logo pääsi mukaan. Asiakas piti väreistä, tyylistä ja fontista. Hän valitsi sen käyttöönsä.
Tässä uusi versio:




Tein myös vastaavaan Instagram-mainoksen Sennin toiveesta:




ASIAKAS

Sanna Patolinna, terapeuttiopiskelija. Tämä asiakastyö toteutaan kuvitteellisesti, tukeakseen hänen opintoja ja lisätäkseen hänen itsevarmuutta. Hän haluaa värimaailmaansa pinkkiä, mustaa ja kultaista.



TOIMEKSIANTO

Käyntikortti sekä kuvitteelliselle verkkosivulle palvelupakettihinnasto.







ASIAKAS

Boutique Francoise vaateliikettä pitää Sari Snygg. Sarista saa vaikutelman, että hän on melko räiskyvä persoona ja julkaisuissaankin usein esiintyy itse tanssien. Julkaisut sinänsä ovat jo persoonallisia, joten värejä pääsee tässä työssä käyttämään.

TOIMEKSIANTO

Hänelle on tarkoitus tehdä äitienpäiväkampanja -mainos someen. Ollaan mietitty jotain värikästä ja Sarilla oli toiveissa samaa pinkkiä, jota hän käyttää esim. Facebookin julkaisuissa. Saman pinkin olen napannut illustratorin pipetillä. (R 254, G 100, B 197) Tehdessäni tällä pinkillä huomasin, että siitä tulee hieman halvan näköinen. Päätin tehdä hillitymmillä sävyillä. Sari kuitenkin toivoi vähän uutta tuulta ja ideaa some-päivityksiinsä. Tässä muutama luonnos, jotka lähdössä Sarille arvioitavaksi:


Tässä yllä olevassa mahdollinen ongelma voi olla tekstin määrä koska se voi näkyä Instagramissa liian pienenä ja siksi on vaikeasti luettavissa. Eikä alareunassa olevista kynttiläkipoista saa varmaankaan enää selvää mitä ne ovat.






Näihin yllä oleviin olen enemmän tyytyväinen. Näissä on kivemman ja raikkaamman näköinen idea ja on selkeämmin havaittavissa mitä mainostetaan.

Tähän olen koonnut Pinterest -ideoita:


https://fi.pinterest.com/heinosenhenna/sari-snygg/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Graafisen näyttö

  Asiakas: Daddy Greens Pizzabar/Helsinki Perustajat Eero Kokkonen ja kummitätini amerikkalainen puoliso David Smith. He avaavat kolmannen r...