tiistai 25. toukokuuta 2021

Graafisen näyttö

 Asiakas: Daddy Greens Pizzabar/Helsinki

Perustajat Eero Kokkonen ja kummitätini amerikkalainen puoliso David Smith.

He avaavat kolmannen ravintolan Helsingin Kallioon (olemassa ovat jo Punavuoressa ja Töölössä) elokuussa. He ovat pyytäneet minulta flyereita mainostamaan uuden ravintolan aukeamista, sekä somemainoksia Instagramiin ja Facebookiin.

Tässä heistä ja Daddy Greensista:



KAIKKI ALKOI POP-UPISTA


Alussa oli vain paku, pari frendiä sekä palavan

intohimoinen rakkaus pizzaan.

Kaduilla pyörivä pizzapaku laittoi Helsingin puskaradion

kuhisemaan euforisesta palvelusta.

Sittempä tulikin yksi viesti ja aukesipa ensimmäinen kiinteä

lokaatiomme Töölöön vuonna 2017. 

MIEHET PIZZALAPION TAKANA
David ja Eero tapasivat, kun kokkailivat ammattitasolla Helsingissä.
Maut kohtasivat, välit lämpenivät ystävyydeksi ja täydellinen taikina syntyi
rakkaudesta mausta tinkimättömään rustiikkiin ruokakulttuuriin. 

Lähde: https://daddygreens.fi/fi/meista/
























Vas. Eero, oik. David


Eeron juuret ovat Leppävaarassa.Mies voi lähteä maaseudulta,
mutta maaseutu ei miehestä, vaikka kuinka pitkään Helsingissä 
onkin jo vaikuttanut. Hän kävi kokkauskoulun Jyväskylässä vuonna 2004.
Kahden vuoden tauon jälkeen keittiöstä hän opiskeli orgaanista
maanviljelyä niin Suomessa kuin Yhdysvalloissa.
Vahvan tietoperustan myötä hän löysi aivan uuden intohimon kokkaamisen.  
Alunperinkin ensimmäinen pilke silmäkulmaan kokkailusta
lähti työpaikasta pizzeriassa, josta se idea sitten lähti hakeutua koulunpenkille.
Hän kerrytti pitkään kokemusta laidasta laitaan ravintola-alan eri
muodoista sekä tehtävistä, myös vuoden verran Australiassa kokkina.  

David syntyi, kasvoi ja eli yli 30-vuotiaaksi asti New York Cityssa
Hän on ollut sitoutunut pizzafanaatikko niin kauan kuin muisti antaa periksi,
mutta vierailu legendaarisessa Totonnossa Coney Islandilla teki
pizzasta elämänmittaisen pakkomielteen. 
Bardin yliopistossa ja Institute of Culinary Education New Yorkissa hän
opiskeli itsensä menestyksekkäästi, jonka jälkeen
korkean arvoluokituksen ravintolat työllistävät häntä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Graafisen näyttö

  Asiakas: Daddy Greens Pizzabar/Helsinki Perustajat Eero Kokkonen ja kummitätini amerikkalainen puoliso David Smith. He avaavat kolmannen r...